Radio Online FM
Radio Pro-B
Radio Pro-B

Radio Pro-B Online

Categorie: Misc
  • 0
  • 9
Descriere:

Radio Pro-B difuzează o varietate de genuri electronice, de la house și techno la trance și progressive. Cu o selecție atentă de piese de la DJ-i locali și internaționali, Radio Pro-B te va menține mereu în mișcare.

Ești în căutarea unei doze de energie pură și a celor mai noi hituri din lumea muzicii electronice? Atunci Radio Pro-B este postul perfect pentru tine! Cu o selecție atent curatoriată de melodii de la DJ-i locali și internaționali de top, Radio Pro-B te va menține în mișcare 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Fie că ești acasă, la sală, în drum spre serviciu sau te relaxezi cu prietenii, Radio Pro-B va crea atmosfera perfectă pentru orice moment. Descoperă o varietate de genuri electronice, de la house și techno la trance și progressive, toate atent selectate pentru a-ți satisface gustul muzical.

Radio Pro-B nu este doar un simplu post de radio, ci o comunitate vibrantă de pasionați de muzică electronică. Implică-te în emisiuni live cu invitați speciali, participă la concursuri cu premii atractive și descoperă cele mai noi talente din scena DJ-ing-ului.

Radio Pro-B poate fi ascultat gratuit pe o varietate de platforme, inclusiv pe: RADIO.COM.RO, WEBRADIO.RO și Aplicația Radio Online FM (Android).

Radio Live

Posturi Radio Online

  • 39
Radio Marlene
Radio Marlene Retro, Blues, Love
  • 34
Radio 538 HitZone
Radio 538 HitZone Dance, Pop, R&B
  • 17
Radio 10 Top 4000
Radio 10 Top 4000 Retro, Blues, Love
  • 22
RVE Oradea
RVE Oradea Religie, Crestina
Lineup
Șterge
    ×