Radio Online FM

Termeni & Condiții

Cine suntem noi

Adresa site-ului nostru este: https://radio.com.ro/

Bun venit pe RADIO.COM.RO, o platformă ce oferă acces la diverse posturi de radio online. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți angajat de acești Termeni și Condiții. Vă recomandăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza platforma.

  • Utilizarea Platformei

Prin accesarea și utilizarea platformei RADIO.COM.RO, vă angajați să respectați toți Termenii și Condițiile prezentate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să întrerupeți utilizarea platformei.

  • Drepturile de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe RADIO.COM.RO, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, și conținut audio, sunt protejate de legile privind drepturile de autor. Utilizarea neautorizată a acestui conținut este strict interzisă.

  • Informații Personale

Colectăm și prelucrăm informații personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea platformei, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea acestor informații conform politicii menționate.

  • Responsabilitatea Utilizatorului

Utilizatorul este responsabil de utilizarea platformei în conformitate cu legile și regulamentele locale. Orice utilizare în scopuri ilegale sau care încalcă drepturile de autor este interzisă.

  • Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi afișate pe site, iar utilizarea continuă a platformei după astfel de modificări reprezintă acceptarea acestora.

  • Suspendarea sau Întreruperea Serviciului

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe furnizarea serviciilor în orice moment, fără notificare prealabilă.

  • Legislație și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile statului Roman, iar orice dispute vor fi supuse jurisdicției instanțelor din Cluj-Napoca.

Prin utilizarea platformei RADIO.COM.RO, vă angajați să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la contact@radio.com.ro.

Mulțumim pentru utilizarea platformei RADIO.COM.RO!

Ultima actualizare: 18.12.2023

Lineup
Șterge
    ×