Radio Online FM
Rock Radio 103.9FM
Rock Radio 103.9FM

Rock Radio 103.9FM Online

Categorie: Rock, Hard-Rock
  • 0
  • 59
Descriere:

HU: Búvóhely a rockzenék szerelmeseinek - Üdvözöljük a Rock FM Hungary világában! Mi vagyunk azok, akik meghallgatják a rock műfaj dobogását, és azt a ritmust hozzák el Önnek napról napra. A szikrázóan válogatott rock dallamoktól a legendás gitárszólókig minden itt van, hogy felpörgetse a hangulatot.

A Rock FM Hungary nem csak egy rádióállomás, hanem egy közösség is. Tapasztalt DJ-ink élő adásokkal és különleges műsorokkal szolgálnak Önnek, miközben naprakész híreket és információkat is nyújtanak a rock világából. Hallgasson minket online vagy az FM frekvenciáján, és csatlakozzon hozzánk a rockzenék izgalmas világában. Rock FM Hungary - Ahol a rock soha nem szűnik meg.

RO: Bine ați venit în lumea Rock FM Hungary, locul de întâlnire al iubitorilor de muzică rock! Suntem cei care ascultăm bătăile inimii genului rock și vă aducem acest ritm în fiecare zi. De la selecții strălucitoare de piese rock la legendarul sunet al chitarelor, găsiți totul aici pentru a vă ridica starea de spirit.

Rock FM Hungary nu este doar o stație de radio, ci și o comunitate. DJ-ii noștri experimentați vă încântă cu emisiuni live și programe speciale, furnizând în același timp știri și informații actualizate din lumea rock-ului. Ascultați-ne online sau pe frecvența FM și alăturați-vă lumii palpitante a muzicii rock. Rock FM Hungary - Unde rock-ul nu se oprește niciodată.

Radio Live

Posturi Radio Online

  • 64
Jurnal FM Romania
Jurnal FM Romania Local, Stiri, News
  • 117
Radio 90s90s - R&B
Radio 90s90s - R&B Dance, Pop, R&B
  • 30
90s90s - DINNERPARTY
90s90s - DINNERPARTY Retro, Blues, Love
  • 15
Radio DFM - Pop Gold 2020s
Radio DFM - Pop Gold 2020s Dance, Pop, R&B
  • 214
24 House Radio
24 House Radio House, Club
Lineup
Șterge
    ×