Radio Online FM
Electric Castle Radio
Electric Castle Radio

Electric Castle Radio Online

Categorie: Trance, EDM
 • 0
 • 16
Descriere:

Electric Castle Radio este postul de radio care aduce la viață magia festivalului Electric Castle printr-o selecție excepțională de muzică și emisiuni captivante. Dedicat iubitorilor de muzică de toate genurile, Electric Castle Radio îți oferă o experiență auditivă vibrantă și diversificată, care te transportă direct în atmosfera electrizantă a festivalului de la Castelul Banffy din Transilvania, România.

Ascultă Electric Castle Radio pe multiple platforme, inclusiv RADIO.COM.RO și WEBRADIO.RO. Pentru cei care preferă să asculte muzica în mișcare, aplicația Radio Online FM pentru Android este soluția perfectă. Descarcă aplicația și bucură-te de mixurile și piesele tale preferate oriunde te-ai afla, aducând spiritul festivalului Electric Castle direct la urechile tale.

Electric Castle Radio se mândrește cu o selecție atent curată de muzică, incluzând hituri din diverse genuri muzicale precum rock, indie, electronică, hip-hop și multe altele. Fie că ești un fan al muzicii energizante de la scena principală sau al seturilor de DJ care te fac să dansezi până în zori, Electric Castle Radio are ceva special pentru fiecare ascultător.

Emisiunile live și mixurile exclusive de pe Electric Castle Radio te țin mereu conectat la cele mai noi tendințe și piese din scena muzicală internațională. Colaborăm cu DJ-i renumiți și artiști emergenți pentru a-ți aduce o varietate de sunete și stiluri care să-ți îmbogățească experiența muzicală. De la seturi live înregistrate direct de la festival până la emisiuni tematice care explorează diferite genuri muzicale, Electric Castle Radio este sursa ta de inspirație muzicală.

Pe lângă muzică, Electric Castle Radio oferă și interviuri exclusive cu artiști, reportaje de la evenimentele Electric Castle și știri despre cele mai recente anunțuri și actualizări ale festivalului. Astfel, rămâi mereu informat și conectat la tot ce este nou în universul Electric Castle.

Electric Castle Radio este mai mult decât un post de radio; este o comunitate de oameni pasionați de muzică și de atmosfera unică a festivalului. Alătură-te miilor de ascultători care se bucură de mixurile noastre zilnic și descoperă de ce Electric Castle Radio este preferatul celor care iubesc muzica de calitate și experiențele de neuitat.

Electric Castle Radio este disponibil pe RADIO.COM.RO, WEBRADIO.RO și prin aplicația Radio Online FM pentru Android, oferindu-ți acces facil la muzica și emisiunile tale preferate, indiferent unde te afli. Fie că ești acasă, la birou sau pe drum, Electric Castle Radio îți aduce festivalul Electric Castle mai aproape.

În concluzie, Electric Castle Radio este destinatia perfectă pentru cei care doresc să trăiască zilnic magia festivalului Electric Castle. Ascultă acum pe RADIO.COM.RO, WEBRADIO.RO sau descarcă aplicația Radio Online FM pentru Android și lasă-te purtat de ritmurile și vibrațiile muzicii electrizante. Descoperă o lume a sunetelor care te va captiva și inspira, doar pe Electric Castle Radio!

Radio Live

Posturi Radio Online

 • 41
Radio DC News
Radio DC News Rock, Hard-Rock
 • 63
Radio Capital Dance
Radio Capital Dance Dance, Pop, R&B
 • 10
Radio X
Radio X Rock, Hard-Rock
 • 56
Paprika Radio
Paprika Radio Dance, Pop, R&B
 • 49
Radio Deea
Radio Deea Retro, Blues, Love
 • 21
Radio Romania Bucuresti
Radio Romania Bucuresti Local, Stiri, News
 • 2270
NextRadio
NextRadio Dance, Pop, R&B
Lineup
Șterge
  ×