Radio Online FM
Paprika Radio
Paprika Radio
Ascultă Paprika Radio Categorie: Dance, Pop, R&B
  • 0
  • 33
Descriere:

HU: Paprika Rádió - A zene és kultúra forrása! Vagyunk az a rádió, amely elhozza neked a legjobb magyar zenei válogatást és kulturális tartalmat. Gazdag műsorral, beleértve a legfrissebb slágereket, kulturális beszélgetéseket és interjúkat, a Paprika Rádió a magyar zene és kultúra központja.

Elkötelezett csapatunk és szakértő műsoraink a hagyományok és a kortárs művészetek világába vezetnek el. Legyen szó népzene, rock, hip-hop vagy más zenei stílusokról, nálunk megtalálod a legkedvesebb dallamokat. Hallgasd minket online vagy FM frekvencián, és csatlakozz a lelkes hallgatói közösségünkhöz. A Paprika Rádió, ahol a zene és a kultúra egyesül, hogy inspiráljon és szórakoztasson!

RO: Paprika Rádió - Sursa ta de muzică și cultură maghiară! Suntem radioul care îți aduce cele mai bune selecții muzicale din Ungaria și conținut cultural bogat. Cu o programare variată, care cuprinde cele mai recente hituri, discuții culturale și interviuri, Paprika Rádió este poarta către muzica și cultura maghiară.

Echipa noastră dedicată și programele noastre tematice te vor introduce în lumea artei și a tradițiilor maghiare. Indiferent dacă ești interesat de muzica tradițională maghiară, folclor sau artă contemporană, suntem aici pentru a-ți oferi o experiență autentică. Ascultă-ne online sau pe frecvența FM și bucură-te de frumusețea și diversitatea culturii maghiare cu Paprika Rádió - sursa ta de conexiune cu Ungaria.

Radio Live

Posturi Radio Online

  • 3
Radio ALT FM
Radio ALT FM Religie, Crestina
  • 10
Mordor Radio
Mordor Radio Rock, Hard-Rock
  • 134
DeepinRadio
DeepinRadio House, Club
  • 15
Radio 10 - `60 & `70 Hits
Radio 10 - `60 & `70 Hits Retro, Blues, Love
  • 12
Radio 10 `80 Hits
Radio 10 `80 Hits Retro, Blues, Love
Lineup
Șterge
    ×